Àlbum infantil il·lustrat De què estan fetes les Superàvies? Un regal molt especial per aquest Nadal | CatacricatacraC Cuentos Infantiles

lunes, 2 de noviembre de 2015

Àlbum infantil il·lustrat De què estan fetes les Superàvies? Un regal molt especial per aquest Nadal
Títol: De què estan fetes les Superàvies?
Autora: Carmen Parets Luque.
Any: 2015
Editorial: Autoedició.
Pàgines: 30.
Format: quadrat i tapes toves.
ISBN: 978-1518717734
Edat: de 1 a 99
Enllaç de compra: http://myBook.to/superavies


Bon dia, petits i grans lectors!

Recordeu el conte infantil en castellà ¿De qué están hechas las Superabuelas?. En aquesta entrada us vaig parlar de tot el procés de creació , en qui em vaig inspirar a l'hora d'escriure-ho i tot el significat de la història darrere d'aquestes àvies tan especials. Ara tinc el plaer d'anunciar-vos que a partir de Novembre també estarà disponible a Amazon la seva versió en català: De què estan fetes les Superàvies?
Tots tenim o hem tingut Superàvies. I segur que no dic mentides si dic que són i seran sempre les autèntiques heroines dels seus néts. Aquest àlbum il·lustrat dedicat a elles i carregat de tendresa. Neix per rememorar el lligam invisible i indestructible entre àvies i néts, la complicitat, i despertar emocions i valors. Eix central de tots els meus contes.
<<Les Superàvies no són fàcil de trobar i menys de descobrir. Heu d'obrir molts els ulls i estar molt atents. Doncs com tot superheroi de vegades es fan passar per àvies normals davant dels seus néts i nétes.>>

Un llibre per regalar a les nostres àvies, regalar a les nostres mares o regalar als seus néts per reforçar el vincle emocional i visquin un moment de lectura molt especial, únic i entranyable.
Aquest moment que en acabar i tancar el conte sentis per tot el cos la calidesa i l'amor que vull transmetre en la història.

Sinopsi 

De què estan fetes les Superàvies? Un homenatge en forma de conte infantil a tots els tipus d'àvia que podem trobar a cada familia. Superàvies Cuinetes, Màgiques, Contacontes, Viatgeres, Teixidores i Petonaires. I tu? Has trobat la teva?

Els textos estan escrits amb doble tipografia: en
 lletra pal o majúscula combinada amb lletra lligada o manuscrita, pensats per a primers lectors i les seves primeres trobades amb la lectura.

CatacricatacraC Cuentos Temáticos Infantiles, Actualizado en: 19:53


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips
Google+ /*