Àlbum infantil il·lustrat De què estan fetes les Superàvies? | Un regal molt especial per compartir àvies i néts



Autora: Carmen Parets Luque.
Any: 2015
Editorial: Autoedició.
Pàgines: 30.
Format: quadrat i tapes toves.
ISBN: 978-1518717734
Edat: de 1 a 99







Bon dia, petits i grans lectors!

Recordeu el conte infantil en castellà ¿De qué están hechas las Superabuelas?. En aquesta entrada us vaig parlar de tot el procés de creació, en qui em vaig inspirar a l'hora d'escriure-ho i tot el significat de la història darrere d'aquestes àvies tan especials. Ara tinc el plaer d'anunciar-vos que a partir de Novembre també estarà disponible a Amazon la seva versió en català: De què estan fetes les Superàvies?





El conte vist d'a prop







Tots tenim o hem tingut Superàvies. I segur que no dic mentides si dic que són i seran sempre les autèntiques heroïnes dels seus néts. Aquest àlbum il·lustrat dedicat a elles i carregat de tendresa. Neix per rememorar el lligam invisible i indestructible entre àvies i néts, la complicitat, i despertar emocions i valors. Eix central de tots els meus contes.


Un llibre per regalar a les nostres àvies, regalar a les nostres mares o regalar als seus néts per reforçar el vincle emocional i visquin un moment de lectura molt especial, únic i entranyable.
Aquest moment que en acabar i tancar el conte sentis per tot el cos la calidesa i l'amor que vull transmetre en la història.

Sinopsi 

De què estan fetes les Superàvies? Un homenatge en forma de conte infantil a tots els tipus d'àvia que podem trobar a cada família. Superàvies Cuinetes, Màgiques, Contacontes, Viatgeres, Teixidores i Petonaires. I tu? Has trobat la teva?

Els textos estan escrits amb doble tipografia:

Lletra pal o majúscula combinada amb lletra lligada o manuscrita, pensats per a primers lectors i les seves primeres trobades amb la lectura.

Comentarios

Entradas populares